Disciplines 

Párrafo. Haz clic para editar y agregar tu propio texto. Es fácil. Haz clic en Editar Texto o doble clic aquí para agregar tu contenido y cambiar la fuente. Puedes arrastrar y soltar este texto donde sea que quieras en tu página.

CONTEMPORANI

Disciplina de dansa basada en la dansa clàssica i amb influències de la dansa moderna i postmoderna

 

BALLET

Tots els moviments de la dansa clàssica es descomponen en posicions amb una descripció molt acurada i estricta. 

                                                  

DANSA MODERN JAZZ

Estil que comparteix diversos orígens; dansa afroamericana, Carib i Broadway. Aquí treballem aquest últim estil prenent com a referència els grans musicals de Broadway.

GIMNÀSTICA AERÒBICA

disciplina de la gimnàstica en la qual s'executa una rutina amb moviments d'alta intensitat derivats de l'aeròbic tradicional, a més d'una sèrie d'elements de dificultat. ​

 

HIP-HOP

El ball hip-hop apareix als 70 amb el breakdance, un ball caracteritzat pel seu aspecte acrobàtic i per les figures a terra i que s'inspira en una part dels Funk Styles.

 

ZUMBA 

Activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins.

AERODANCE

Modalitat de la Gimnàstica Aeròbica que consisteix en un exercici coreogràfic grupal que combina els moviments aeròbics amb altres estils de dansa.

PRE DANSA

Per introduir a tots els petits en el món de la dansa, hem creat aquesta disciplina per a nens i nenes de 3 a 5 anys on treballem diferents aspectes de la dansa.

BABY GYM

Per introduir a tots els petits en el món de la Gimnàstica Aeròbica, hem creat aquesta disciplina per a nens i nenes de 3 a 5 anys on treballem diferents aspectes de la Gimnàstica Aeròbica i els preparem per a iniciar competicions en aquesta disciplina.