Disciplines 

Párrafo. Haz clic para editar y agregar tu propio texto. Es fácil. Haz clic en Editar Texto o doble clic aquí para agregar tu contenido y cambiar la fuente. Puedes arrastrar y soltar este texto donde sea que quieras en tu página.

CONTEMPORANI

Disciplina de dansa basada en la dansa clàssica i amb influències de la dansa moderna i postmoderna

 

BALLET

Tots els moviments de la dansa clàssica es descomponen en posicions amb una descripció molt acurada i estricta. 

                                                  

DANSA MODERN JAZZ

Estil que comparteix diversos orígens; dansa afroamericana, Carib i Broadway. Aquí treballem aquest últim estil prenent com a referència els grans musicals de Broadway.

GIMNÀSTICA AERÒBICA

disciplina de la gimnàstica en la qual s'executa una rutina amb moviments d'alta intensitat derivats de l'aeròbic tradicional, a més d'una sèrie d'elements de dificultat. ​

 

HIP-HOP

El ball hip-hop apareix als 70 amb el breakdance, un ball caracteritzat pel seu aspecte acrobàtic i per les figures a terra i que s'inspira en una part dels Funk Styles.

 

ZUMBA 

Activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins.

IOGA

Desenvolupa com integrar els aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona a través de la pràctica de la meditació, l'ascesi moral i l'exercici corporal.

 

PILATES

sistema d'entrenament físic basant als seus coneixements de diverses especialitats com la gimnàstica, la traumatologia, el ballet o el ioga.

 

 

AERODANCE

Modalitat de la Gimnàstica Aeròbica que consisteix en un exercici coreogràfic grupal que combina els moviments aeròbics amb altres estils de dansa.

© 2018 por Dance&Fun 

  • Facebook - círculo blanco
  • YouTube - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now