L'Escola

Dance&Fun va néixer un 22 de juny de 2015. Vam iniciar la nostra escola amb il·lusió i ganes d'ensenyar diferents estils. Mica en mica hem anat creixent i ampliant els estils de dansa i evolucionant amb els estils que ja teniem. 

Hip hop, Ballet, Jazz Modern, Contemporani, Gimnàstica Aeròbica, Zumba, Ioga, Pilates...

"La dansa és un art consistent a expressar-se mitjançant desplaçaments i moviments del cos." Aquesta és la definició que trobem si busquem la paraula dansa al diccionari, però per nosaltres la dansa no és més una forma de vida on podem expressar els nostres sentiments a través dels moviments que ens surten del cor. 

A Dance&Fun volem que, els nens i nenes que s'inicien a la dansa i els que ja porten amb nosaltres més temps, visquin la dansa i aprenguin els diferents estils per poder expressar-se amb llibertat i sentiment. Els intentem inculcar valors i ens involucrem en la seva educació a través de la dansa i a viure el món amb esportivitat i companyerisme a les competicions. 

 

La salut mental i física és important i viure amb harmonia amb nosaltres i els demés és bàsic, per això ensenyem des del RESPECTE i la PASSIÓ per la dansa, qualsevol estil i qualsevol persona és candidat per estimar la dansa i gaudir del ball. 

Pirueta